Isis Patika - Főoldal
Isis Patika
2015. november 30., hétfő
Gyomorrontás
Nyári bélfertőzések kezelése Nyomtatás E-mail
nyari-belfertozesA nyári melegben a kórokozók gyorsabban szaporodnak, a bélrendszerbe bejutva hasmenéses tüneteket okozhatnak. Ez nemcsak megnehezíti a beteg mindennapjait, hanem az ionvesztés következtében hosszabb távon akár életveszélyes állapotot is erdményezhet.
A tünetekre különös figyelmet kell fordítani a gyerekeknél és az idősebbeknél. Összeállításunkban az okokra és a következményekre koncentrálva gyűjtöttünk cikkeket.
 
Patikánk a nyári bélfertőzések kezelésére az alábbi készítményeket ajánlja:
 
Nyári hasfájásaink Nyomtatás E-mail
hasjajasNyáron a legtöbb kínzó pillanatot a bél­fer­tő­zések okozzák, amelyek alatto­mo­san támadva éppen a nyaralás legönfeled­tebb pillanatait keserítik meg. A bélfertő­zé­sek legfőbb tünete a hasmenés.

Gyakorta hányással társul.
Bővebben...
 
Mindig kell csillapítani a hasmenést? Nyomtatás E-mail
hasmenesA legtöbb esetben a váratlanul jelentkező hasmenést nem szükséges kezelni. A szervezet olykor hasmenéssel reagál fertőzésekre, így szabadul meg a méreganyagoktól vagy kórokozóktól, és miután ez megtörténik, a bélműködés visszatér a régi kerékvágásba.
Bővebben...
 
Itt a nyár, itt a bélfertőzés Nyomtatás E-mail
belfertozesA nyár a kellemes élmények mellett, a meglehetősen kellemetlen bélfertőzéses megbetegedések időszaka is.
A különböző kórokozók a nyári melegben jóval könnyebben találnak ideális életkörülményeket a szaporodásukhoz és a terjedésükhöz:
Bővebben...
 
Gyomorpanaszok, hasmenés - Diétás tippek és hasznos tanácsok Nyomtatás E-mail
gyomorpanaszokSzámtalan oka lehet annak, ha a kellemetlen hasmenéssel kell megküzdenünk. Mitől alakulhat ki, mit ajánlatos ilyenkor enni, inni, mikor kell orvoshoz fordulni?
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4

© Isis Patika - 2007 | Adatvédelem | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!